Gular Orientering søker trener

gular

Gular er en tradisjonsrik friidrett- og orienteringsklubb i Bergen. O-gruppen har hatt flere perioder som den sportslig ledende klubben i Bergen, men har i de siste årene fått mer preg av å være en familieklubb. Klubben har den siste tid utarbeidet en spennende strategi for satsing på barn, ungdom og videre klubb utvikling i et kjerneområde hvor mye ligger til rette med treningsforhold og kart.

Orienteringsgruppen i Gular har et godt samarbeid med friidrettsgruppen som er en av landets absolutt beste klubber. Klubben eier et eget hybelhus, Gularhuset, i Bergen sentrum/Sandviken hvor løpere kan få hybelleilighet på meget gunstige vilkår. Med på kjøpet her følger et fantastisk treningsmiljø. Som et felles satsingsprosjekt med friidrettsgruppen har vi i 2015 etablert skogsløpet Bergens Råeste i Fyllingsdalen. Løpet fikk en knallstart i år, og vi har stor tro på at vi kan utvikle dette videre i årene som kommer.

I Bergen har vi fjell og natur tett inntil byen, noe som gir treningsforhold som ikke mange steder i landet kan utfordre. Byen har et svært aktivt løpsmiljø hvor kalenderen er tettpakket med orienteringsløp, mosjonsløp, fjelløp, motbakkeløp nær sagt hele året. Innenfor 60-90 minutter kjøring finnes svært attraktive o-terreng som av mange betegnes som blant de beste i landet. Det samme gjelder for stabile snøforhold om vinteren, både for toppturer og oppkjørte langrenns traséer.

Vi ønsker nå å engasjere en trener i klubben. Oppgavene vil i stor grad utformes av treneren selv, men noen hovedoppgaver vil bli som følger:

– Være ansvarlig for ukentlig klubbtrening, med særlig ansvar for barn og ungdom

– Være en drivkraft for rekrutteringen i vårt kjerneområde i Fyllingsdalen

– Utforming av treningsplaner og oppfølging for unge løpere som ønsker å satse

– Leder for ungdomsgruppen på nasjonale/internasjonale løp

– Administrative oppgaver knyttet til sportslige arrangement.

Vi tror jobben kan passe for engasjert og initiativrik person med god orienterings- og treningskompetanse. En fordel om du har erfaring med o-cad. Kanskje er du student i byen? Kanskje er du selv en satsende o-løper? Vi tilbyr den rette kandidaten deltids engasjement i klubben. Omfang, oppstart, varighet og lønn etter nærmere avtale.

Kontaktperson: Tom Eirik Eikanger (95999629 / teeik@statoil.com)